Προιόντα

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή χειροποίητων τεχνημάτων, για καταστήματα με τουριστικά είδη. Δείτε τη συλλογή μας και μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Είσοδος

Άρθρα

Στην κατηγορία άρθρα θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν στην διακόσμηση, ιδέες για εύκολες κατασκευές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι και άλλα.

Είσοδος

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση της οικίας σας ή χώρων αυτής παρουσιάζοντας σας σχέδια των ιδεών μας και φώτο-ρεαλιστικές απεικονίσεις του τελικού αποτελέσματος.

Είσοδος

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Τραπεζάκια από πλακάκια



Σήμερα θα ασχοληθούμε με την κατασκευή τραπεζιών, φτιαγμένα με βασικά υλικά το ξύλο και τα πλακάκια!

Σε κάθε χώρο η χρησιμότητα ενός τραπεζιού είναι απαραίτητη, είτε για το φαγητό, τον καφέ και το διάβασμα είτε για την τοποθέτηση και τακτοποίηση αντικειμένων πάνω σε αυτό. Πολλές φορές έχουμε δει και τραπεζάκια να χρησιμοποιούνται για διακοσμητικούς και μόνο λόγους.


Τα πλεονεκτήματα του να κατασκευάζεις ένα τραπέζι είναι ότι μπορείς να το περιορίσεις στις ακριβής διαστάσεις που απαιτεί ο χώρος σου, αλλά και να επιλέξεις τα χρώματα της επιθυμίας σου έτσι ώστε να εναρμονίζεται με το χώρο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι και σχέδια που μπορείς να εφαρμόσεις για την κατασκευή ενός τραπεζιού. Εμείς ακολουθήσαμε τα παρακάτω βήματα και

είχαμε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Φτιάξτε και εσείς τα δικά σας τραπεζάκια ή δώστε μας τις διαστάσεις που επιθυμείτε, να το κατασκευάσουμε εμείς.

Τιμή από: 40,00€







Βήμα 1ο:

Παραγγέλνουμε ξύλα στις διαστάσεις που επιθυμούμε να κατασκευαστεί το τραπέζι μας. Στη συνέχεια, συναρμολογούμε τα ξύλα κολλώντας τα με ξυλόκολλα ή και γωνιές με βίδες αν χρειαστεί, και αφήνουμε την κατασκευή μας να στεγνώσει.

Βήμα 2ο:

Στοκάρουμε τις άγριες επιφάνειες των ξύλων μας, ή τυχόν σημάδια που θέλουμε να καλυφθούν και αφήνουμε τον στόκο να στεγνώσει.



Βήμα 3ο:

Τρίβουμε τις επιφάνειες που είχαμε στοκάρει, και αφού τις ασταρώσουμε, το τραπεζάκι είναι έτοιμο να βαφτεί.

Βήμα 4ο:

Βάφουμε το τραπεζάκι, με spray, βερνικόχρωμα ή ακόμα και πλαστικό χρώμα της επιθυμίας μας.

Βήμα 5ο:

Επιστρώνουμε στην πάνω επιφάνεια πλακάκια σε σχήμα και χρώμα που έχουμε επιλέξει και τέλος στοκάρουμε τους αρμούς.

Καλή επιτυχία !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου